AKİDUAM WEBİNER 33 | DOĞRU ÖLÇME ARACI NASIL SEÇİLİR? | 7 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA 10:00

Bilimin birleştirici merkezi olma vizyonuyla, farklı branşlardan bilgi ve deneyim paylaşımına alan açarak araştırma kültürüne katkı sağlama hedefinde olan Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKİDUAM) 2022-2023 webiner programı tüm hızıyla devam ediyor. 7 Haziran 2023 Çarşamba Saat 10:00’da düzenlenecek olan ve Dr. Merve AYVALLI KARAGÖZ'ün konuşmacı olduğu “Doğru Ölçme Aracı Nasıl Seçilir?” webinerine katılım ücretsiz ve herkese açıktır. Proje geliştirenleri, K12, lisans ve lisans üstü öğrencilerini, mezunları, akademisyenleri, öğretmenleri ve tüm bilim severleri etkinliklerimizde görmekten memnuniyet duyarız. Sevdiklerinizi de eğitimlerimize davet etmenizi temenni eder, sağlıklı günler dileriz.

Tarih               : 7 Haziran 2023 Çarşamba 10:00-11:30
Toplantı Linki : http://bit.ly/3oF6tFU
Eğitmen        : Dr. Merve AYVALLI KARAGÖZ
Moderatörler:  Öğr. Gör. Dr. Deniz ÖZEL, Öğr. Gör. Dr. Ebru KAYA BAŞAR
Web                : http://idb.akdeniz.edu.tr

Dr. Merve AYVALLI KARAGÖZ Hakkında

2013 yılında Gazi Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olmuştur. 2013 yılında Hacettepe Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda başladığı yüksek lisans eğitimini 2016 yılında Akdeniz Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır. 2014-2016 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapmıştır. Hacettepe Üniversitesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı’nda sürdürdüğü doktora eğitimini 2023 yılında tamamlamıştır. 2021 Şubat ayından bu yana Akdeniz Üniversitesi İstatistik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde sosyal bilimlerden sorumlu uzman olarak görevini sürdürmektedir.

Eklenme tarihi: 1.06.2023 11:33:23
Son güncelleme: 1.06.2023 16:14:14